Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tjejer och cannabis: Ny rapport från Trestad2

Nyhet: 2015-05-11

Tjejer och cannabis

I den nya rapporten från Trestad2 stå det följande "I denna studie har Mattias Gullberg intervjuat tjejer som har stor erfarenhet av alla aspekter kring cannabisrökning. Här beskrivs hur livet utvecklades för dem under tiden de rökte cannabis och hur tillvaron har gestaltat sig efter att de slutat. Studien är ett exempel på hur en aktiv kliniker kan betrakta sitt arbete ur ett forskningsperspektiv, ett vardagsnära sätt att bedriva forskning. Metodutvecklingen på Maria-mottagningarna ingår i Trestad2, ett projekt i Stockholm, Göteborg och Malmö, som strävar efter att minska ungdomars användning av cannabis. Arbetet inom Trestad2 innefattar både förebyggande och rehabiliterande insatser på flera nivåer."

Rapport 2015:2 - tjejer och cannabis
Mattias Gullberg är auktoriserad socionom, familjeterapeut och handledare i psykosocialt arbete med mångårig erfarenhet av behandlingsarbete med tonåringar, familjer och unga vuxna inom Mini-Maria Göteborg.

 

AV:

Sidansvarig: info@cera.gu.se|Sidan uppdaterades: 2015-10-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?