Russel Turner fick stipendium från CERA

Nyhet: 2018-03-27

Doktorand Russel Turner, Institutionen för Socialt arbete, har erhållit CERA stipendiet 2018 för unga forskare för att möjliggöra tid och utrymme för planering av framtida verksamhet.

Russel Turner studerar möjliga utvecklingsvägar för alkohol- och droganvändning och kriminalitet hos ungdomar. Stipendiet ska användas för att göra ett studiebesök hos forskare vid universitetet i Tilburg, Holland. Där arbetar man bland annat med socialpsykologiska frågeställningar kring livsloppsutveckling vilket går hand i hand med Russel Turners avhandlingsarbete.

CERA styrgrupp finner att Russel Turners ansökan är innovativ och realistisk och vill därför stödja hans möjlighet att utveckla och stärka ett internationellt samarbete då det gynnar hans avhandlingsarbete och fortsatta forskningskarriär.

AV: Claudia Fahlke

Sidansvarig: info@cera.gu.se|Sidan uppdaterades: 2015-10-24