Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

De filmade föreläsningarna från seminariet om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa

Nyhet: 2020-03-02

Årets upplaga av rapportserien ”Alkohol och samhälle”, som ges ut årligen, handlar om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa. En av medförfattarna i forskargruppen som har skrivit rapporten, Frida Dangardt, kom till Nya regionens hus i Göteborg den 20 februari för att berätta om rapportens resultat och rekommendationer. Rapporten ingår i serien Alkoholen och samhället, som har syftet att vetenskapligt belysa effekter av alkoholkonsumtion på individ och samhälle. Serien ges ut av CERA (Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende), Svensk förening för allmänmedicin, Svenska sjuksköterskeföreningen, Stiftelsen Ansvar för framtiden och IOGT-NTO.

Länkar till samtliga filmer från seminariet den 20 februari samt rapporten ”Alkohol, graviditet och spädbarns hälsa: Ett gemensamt ansvar”:

CERA-seminariet om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa den 20 februari 2020: Frida Dangardt CERA-seminariet om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa den 20 februari 2020: Elisabeth Danielsson CERA-seminariet om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa den 20 februari 2020: Frågor och svar CERA-seminariet om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa den 20 februari 2020: Moderatorerna

 Länk till rapporten ”Alkohol, graviditet och spädbarns hälsa: Ett gemensamt ansvar”

AV:

Sidansvarig: Katarina Englund|Sidan uppdaterades: 2015-10-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?