Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan

Etableringen av CERA bygger på ett mångårigt samarbete över vetenskapliga discipliner och mellan aktörer såväl från universitet och offentlig verksamhet från t.ex. kommun, landsting och statliga organ (Länsstyrelsen, FoU i Väst/GR, Folkhälsoinstitutet, FoUU primärvården och Sahlgrenska universitetssjukhuset). Kontaktytan mot omgivande samhällsaktörer, inte minst Västra Götalandsregionen, är extremt bred och god. Genom detta samarbete har goda förutsättningar skapats för att identifiera centrala frågeställningar inom området, understödja och initiera forskning samt sprida resultaten i dialoger, nätverk och på andra sätt för att de ska få praktisk betydelse.

CERAs engagemang i samverkansfrågor belönades 2014 med Göteborgs universitet samverkanspris.

Läs artikeln "Långt och ihärdigt samarbete belönas" som publicerades i GU Journalen i november 2014. Där berättar dåvarande föreståndaren för CERA, Claudia Fahlke och två av styrgruppsmedlemmarna, Lennart Rådenmark och Anette Skårner, om vad som krävs för att utveckla och bibehålla ett forskningssamarbete över disciplin gränserna under många år.

Samverkan med CERA

Kontaktinformation

CERA

Ändra till rätt adress, Ändra till rätt adress

Besöksadress:
Ändra till rätt adress

Sidansvarig: info@cera.gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-06-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?