Forskarmingel med CERA

Tid: 2017-09-22 kl 13:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segertedt sal, Universitetsplatsen 1

Evenemangstyp: Aktivitet

Planeringsbidrag och nya kontakter! Kom och träffa CERA! CERA har under många år fokuserat på att stärka samverkan mellan forskning och praktik. Styrgruppen för CERA vill nu också skapa goda förutsättningar för nätverksskapande och samarbete mellan forskarna inom CERA.

SAMSJUKLIGHET Varför gör vi inte det vi vet - möjligheter och hinder

Tid: 2017-10-12 kl 09:30
Plats: Kongressalen, Folkets hus, Göteborg

Evenemangstyp: Konferens

Vi riktar nu ljuset mot samsjuklighet och erbjuder en inspirationsdag med fakta och exempel på hur vi kan arbeta tillsammans för personer med psykisk ohälsa och missbruk/beroende.

Förebygg.nu

Tid: 2017-11-15 kl 08:00